adfærdsrådgivning

IMG_5416 2.jpg

Har din hund en uønsket adfærd? Har du brug for hjælp?

Oplever du, at din hund har en adfærd, som skaber problemer for jer? Det kan være pludseligt opståede problemer eller adfærdsændringer over tid. Uanset hvad, er det vigtigt at søge årsagen til problemet.

Årsagerne til adfærdsændringer kan være mange - men nøglen til løsningen er, at finde årsagen og derefter behandle det underliggende problem.

Mit råd er: Vent ikke - jo længere tid adfærden har stået på, jo mere indgroet vil den blive!

De allerfleste adfærdsproblemer kan løses eller afhjælpes, så de bliver til at leve med i hverdagen. 

Pris: 2450 kr. + kørsel og evt. parkometerpenge.  Aften (efter kl. 18) - og weekendtillæg 500 kr.

 

Indledende samtale

Ring til mig på telefon 2425 2217 eller skriv mig en mail: lotte@harmoniskhundecenter.dk, så tager vi en indledende snak, hvor du beskriver jeres problemer. Jeg vil gerne møde jer, for der er sjældent en stan­dardløsning på et problem. Vi mødes typisk hjemme hos jer. 

Selve konsultationen

En konsultation tager typisk 1½-2 timer. Vi gennemgår problemerne og taler om årsagerne. Du bliver instrueret i, hvordan du skal arbejde med problemet. Jeg guider dig igennem behandlingen, som typisk er en kom­bi­nation af træningsøvelser og ændring af rutiner og dagligdag. Der er sjældent noget "quick-fix", så du skal være forberedt på at arbejde med øvelserne over en periode.

Behandlingsplan

Du får et skriftligt, individuelt program, der er skræddersyet til jer og jeres udfordringer. Det gør det lettere for dig at vide, præcis hvad du skal gøre, når jeg er kørt igen, og du kan altid vende tilbage og læse øvelserne igennem igen.

Hvor hurtigt ser jeg resultatet?

Det varierer meget, hvor hurtigt resultatet viser sig. Det afhænger dels af problemets karakter, dels af hvor meget du får trænet. 

Ofte kan man gøre noget ved problemet med få justeringer, men af og til kræver det en systematisk tilgang og en konsekvent indsats over en længere periode.

Opfølgning

Første opfølgning sker efter ca. 14 dage - enten pr. telefon eller mail. Herefter aftaler vi løbende tilbagemeldinger. Jeg slipper dig ikke, før du er klar!

Nogen gang kan det være hensigtsmæssigt (eller nødvendigt) med et opfølgende besøg. Prisen for et opfølgende besøg svarer til en enetime (+ kørsel).

Eksempler på adfærdsproblemer:

Angst, frygt eller aggression (fx overfor børn, hunde, voksne og lyde) 

Alene-hjemme-angst

Usikkerhed på gåturen

Stresset adfærd

Jager din hund joggere, cyklister og biler

Anmassende adfærd overfor dig/gæster/børn

Uhæmmet/hyperaktiv opførsel

Koncentrationssvigt

Stereotyp adfærd og opførsel (fx. jager hale/lysglimt/blade/sutter eller slikker/gør skade på sig selv)

Ressourceforsvar - vogter din hund sine kødben, liggeplads, madskål, DIG

Måske har du et helt andet problem med din hund, som du har brug for sparring omkring?

Det kan jeg også hjælpe med:

Er du bange for hunde og vil have hjælp til at tackle en hverdag uden angst for forbipasserende hunde? 

Jeg kan hjælpe dig med at overvinde din frygt for hunde, så din hverdag ikke føles invaliderende, hver gang du ser en hund. Du skal være indstillet på at arbejde med problemet, og ofte kræver det flere sessioner. Første session vil ofte være lidt længere, da jeg gerne vil have lejlighed til at tale dit problem igennem med dig, så jeg kan danne mig et overblik over, hvordan jeg bedst kan hjælpe DIG. Herefter mødes vi typisk 5-8 gange à 30-40 min. varighed. Alternativ skal du afsætte en hel dag, hvor vi arbejder med problemstillingen.

Ny hvalp i huset?

Skal du hvalp og vil du komme rigtigt fra start, så kan jeg hjælpe dig godt i gang med alene-hjemme-træning og tips og tricks til arbejdet med at lære hvalpen husreglerne hjemme hos jer.

Eller måske har du brug for hjælp til at vælge den rigtige hvalp og den rigtige opdrætter?

Er du i tvivl, om du har brug for hjælp?

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 24252217 for en snak. Sammen kan vi afdække dine behov og muligheder for hjælp. Jeg har bred erfaring med alle typer problemer og har et indgående racekendskab.

Vil du vide mere om mig, så klik her.

Skriv til mig på mail lotte@harmoniskhundecenter.dk   eller ring på tlf. 24 25 22 17 for en snak om jeres problem og en aftale.

Aflysning af aftale: Ved aflysning af en adfærdsrådgivning, skal dette ske senest 24 timer før aftalt tid, ellers opkræves fuld pris.