træning hos HarmoniskHundecenter

Når man træner hunde hos HarmoniskHundecenter er udgangspunktet, at både hund og ejer har det sjovt.
Al træning er baseret på positiv indlæring, det vil sige, at vi træner med godbider og ikke anvender fysisk straf eller andre ubehageligheder.
Der er stor vægt på motivation og det gode bånd mellem ejer og hund, da det er nøglen til et godt samarbejde og dermed et godt liv sammen. Træningen tager udgangspunkt i hver enkelte races formåen og alder. Nogle racer lærer utroligt hurtigt og kan arbejde i timer, mens andre racer arbejder langsommere og i kortere tid.

Kort og godt  - det er træning, der gør din hund glad!

Fordele ved at træne hos HarmoniskHundecenter.dk

Kursistadgang til træningsplaner og videoklip

Som kursist hos HarmoniskHundecenter, kan du på FaceBook blive medlem af en lukket gruppe, som kun du og dine medkursister har adgang til. Her vil du efter hver træningsgang finde en oversigt over dagens træning & lektier, finde trinvise træningsplaner og små videoklip af enkelte øvelser.

Vip-Kursist

Du bliver automatisk Vip Kursist, når du har deltaget på tre betalte hold hos HarmoniskHundecenter.
Som Vip Kursist kan du deltage gratis i HarmoniskHundecenters Vip-arrangementer. Der afholdes et Vip-arrangement ca. hvert halve år. Et Vip-arrangement kan f.eks. være et endagskursus i rally eller spor, et foredrag eller sjov aktivering. 
Vip-statusen gælder over en periode på 1 år og fornyes, hvis du tilmelder dig et nyt kursus. Vip-retten kan ikke ombyttes til kontakter eller andre ydelser.
Det er op til Vip-Kursisten selv at holde øje med Vip-arrangementerne og tilmelde sig - her gælder først til mølle princippet. Tilmeld dig HarmoniskHundecenters nyhedsmail, hvis du vil have besked, når der er planlagt et nyt Vip-arrangement.
Når du har deltaget på et Vip-arrangement, skal du have tilmeldt dig og betalt for et nyt kursus for at kunne benytte dig af et nyt gratis Vip-arrangement. Kurset, du har tilmeldt dig, behøver IKKE at være påbegyndt, for at du kan deltage.

Betaling

Tilmelding/indbetaling er bindende og refunderes ikke ved udeblivelse.
Hvis holdet aflyses, tilbagebetale kursusbeløbet naturligvis. 
Når HarmoniskHundecenter har modtaget din indbetaling, vil du modtage en velkomst mail med mere information. Vær opmærksom på at der kan gå et par dage. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til Lotte på lotte@harmoniskhundecenter.dk. Det kan også være, at du kan finde svar på dit spørgsmål her. 

Persondatapolitik

Du kan læse HarmoniskHundecenters persondatapolitik her.