Udgivet 2012 - 69 sider - 69 kr.

Udgivet 2012 - 69 sider - 69 kr.

Alene Hjemme

Vidste du, at hunde ligesom mennesker kan være pessimistiske og optimistiske? Der er lavet en undersøgelse, med hunde der er alene hjemme dagligt i mange timer, de viser sig at være mere pessimistiske, end hunde der ikke er meget alene. Det mindste vi kan gøre for vores hunde i den sammenhæng, er at lære dem, at have det godt med at være alene hjemme. Guiden her kan bruges forebyggende eller hvis problemet allerede er opstået.

Alene hjemme træning er værd at bruge tid på, når du får ny hund eller hvis du skal flytte med din hund. Forebyggelse af alene hjemme problemer er nemmere at træne end at træne på et opstået alene problem og forhåbentligt skal I tilbringe de næste 10-12 år sammen, så hvorfor ikke bruge lidt tid på alene hjemme træningen.

Udgivet 2012 - 44 sider - 69 kr.

Udgivet 2012 - 44 sider - 69 kr.

God Aktivering Af Din Hund

Den perfekte guide til sjov og underholdende aktivering.

Savner du tips til god aktivering af din hund, så er denne e-guide lige noget for dig. Du får en trin for trin plan over forskellige sjove og nemme søgeøvelser, spor og problemløsning og i nogle af trinene vil du oveni købet finde små videoklip, der viser den øvelse, der er beskrevet. Lige til at gå til...